qui som Entitats Agenda Noticies Contacta

Radio, filosofia, retoc digital i historia del valencianisme estos son els cursos que s'inicien en novembre en el Centre Cultural La Llar. La coordinadora Accio Regne de Valencia en colaboracio en el Rogle Constanti Llombart, Edicions Mosseguello i La Plataforma estan preparant quatre cursets d'un o dos mesos de duracio que s'impartiran a partir de la segona quinzena de novembre en La Llar.

El grup de radio Sintoniza2 s'encarregarà del curs d'introduccio a la retransmissio radiofonica per a persones entre els 16 i els 30 anys. Els participants prepararan en quatre sessions el seu propi programa de radio que podran gravar en La Peixera, l'estudi de gravacio de La Llar.

La Plataforma iniciarà el tercer curs de l'Aula de Pensament. Els coneiximents que va deixar el mestre Manolo Soler es posaran en practica, tots els dimarts durant dos mesos, a partir de l'analisis de la filosofia classica i moderna, les ideologies i els comportaments individuals i colectius.

Edicions Mosseguello, per la seua part, oferirà, cada dumenge durant dos mesos, un curs de retoc digital en practiques en esta editorial valenciana. L'objectiu es deprendre a retocar i crear imagens digitals.

I finalment, el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana estudiarà en el curs d'historia del dimecres l'evolucio truncada del valencianisme cultural al politic.

Els interessats poden posar-se en contacte en Accio Regne de Valencia, a on els facilitaran tota la informacio necesaria de cada curs: programacio, horaris, temari, preu (al que corresponga), ficha d'inscripcio, etc... des d'esta direccio de correu: info@acciorv.com