qui som Entitats Agenda Noticies Contacta


DESCARREGAR INFORMACIO EN PDF | DESCARREGAR FICHA D'INSCRIPCIO


CONEIX VALENCIA. RUTES PEL CAP I CASAL

L'idea d'esta activitat es coneixer part del patrimoni historic i cultural de la ciutat de Valencia. En quatre itineraris diferents nos acostarém a distintes etapes historiques, reflexades en monuments i contruccions, en els quals, acompanyats de comentaris i explicacions, tindrem la possibilitat de coneixer mes i millor part d'este patrimoni.

a) Objectius :

•  Descobrir per mig de les visites guiades l'historia de la ciutat de Valencia, Cap i Casal del Regne.

•  Visitar distints monuments emblematics de la ciutat de Valencia i contextualisar-los historicament.

•  Tindre una jornada de convivencia que permeta intercanviar opinions i conversar i establir relacions d'amistat i companyerisme.

b) Itineraris :

1. Ruta Vicentina i Via Augusta . Visita als diferents llocs que l'historia i la tradicio relaciona en l'estada i martiri de Sant Vicent Martir, copatro de la ciutat de Valencia. Guia: Francisca Llosa, presidenta de l'associacio “Valencia Cultural-Via Augusta y Camino de Sant Vicente Martir”.

2. La Valencia medieval . Visita pel centre historic, parant atencio en les principals edificacions erigides durant l'epoca foral.
Guia: Fernando Pingarrón, professor d'Historia de l'Art de l'Universitat de Valencia-Estudi General.

3. La Valencia renaixentista i la barroca . Visita a diferents monuments emblematics d'estos estils que tranformaren part de la ciutat de Valencia, adequant moltes de les edificacions anteriors a les modes que s'imponien a partir del s.XVI i XVII

4. La Valencia modernista. L'Eixample de la ciutat i les noves modes europees reflexades en alguns edificis urbans.

c) Calendari de sessions:

Primera ruta: Dissabte, 19 de febrer de 2011

Segona ruta: Dissabte, 5 de març de 2011

Tercera ruta: xx de març de 2011 (per definir)

Quarta ruta: xx d'abril de 2011 (per definir)

d) Condicions:

Com que les places son llimitades, l'inscripcio sera necessaria i el fer-la per a una ruta no implica estar inscrit en el restant d'elles, per la qual cosa sera necessari explicitar en quina de les activitats se desija participar.

L'incripicio es pot fer en la pagina electronica d'Accio Cultural Social i Economica del Regne de Valencia (ARV) fins al dia 17 de febrer i estara oberta fins que es completen el numero de places –maxim 20 persones per a cada ruta- .

L'activitat requerix, per a despeses de materials, possibles entrades a monuments i gratificacio als guies, fer una aportacio de 3 euros per ruta (10 euros si t'apuntes a totes).

e) Lloc i horari:

El lloc de trobada per a iniciar cada ruta se comunicarà, als inscrits en la mateixa, per mig del correu electronic o be per telefon, en la suficient antelacio abans de la realisacio de cada activitat.
Horari: Totes les rutes començaran a les 10:00h, en la previsio d'acabar entre les 13:30 o 14:00h.